Punggol Way House by Don Lin Shide

Don Lin Shide Shares The Punggol Way House Interior

Don Lin Shide, the creative mind behind the highlighted project Interior:Punggol Way House by Don Lin Shide explicates, The permutation of the space was diversified to the renewal of the monotonous finishes. The bold concrete has gracefully reinstated to contextualised the industrial ambient. Glimpsed of exposed piping is involved in which adjacent to the layout; clearly express an open ceiling dialogue. The layering of the raw finishes did not freeze just on the concrete element but it has gradually expanded together with a consistence of sketchy cabinet, floor & wall material. In fact the new interior was navigated and developed into a ‘Feel at home’ lifestyle..

Punggol Way House by Don Lin Shide Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=35776

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Life Design Magazine homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2017 Life Design Magazine - lifedesignmagazine.com - All Articles