Retail Shop by Keiichi Hayashi

Keiichi Hayashi Reveals The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the creative mind behind the awarded project Keiichi Hayashi's Kyoto Silk Retail Shop explains, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Retail Shop by Keiichi Hayashi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Life Design Magazine homepage.

PR HOW
Copyright © 2010 - 2017 Life Design Magazine - lifedesignmagazine.com - All Articles